BoB social media foto actie

Na het inzenden van de onderstaande aanmeld- en vragenlijst nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een datum!
Voor de foto’s zijn we meestal niet langer dan 30 minuten bezig. Deze service is gratis. Foto’s worden gemaakt met een mix van een professionele camera en een mobiele telefoon, afhankelijk van het licht binnen de winkel. Zo hoeft er geen tijd en ruimte vrij gemaakt te worden voor het plaatsen van flitsers en reflectieschermen.

De foto’s worden in de loop van de daaropvolgende maand op social media geplaatst en zijn het visitekaartje voor Bussum.

De winkel en het verhaal daar omheen staat centraal. Heb je een leuke actie, een mooie thema etalage, doe je iets voor een goed doel? Laat het ook weten! Wij zetten jouw winkel dan extra in het zonnetje!*

*Niet elke actie is geschikt voor Best of Bussum, ze kunnen ook niet op elk willekeurig moment worden gestart, dit gaat in goed overleg.

Afspraken zijn per dagdeel. Ochtend: 10:00 - 12:00. Middag: 12:00 - 16:00. Er volgt een indicatie. Een afspraak duurt gemiddeld 30 minuten.